Kaina:€0

Pūtimo tipas Matavimas Vairavimo išgėrus detektorius Alkoholio testeris Specialus patikrinimas Signalizacijos matuoklis Artefaktas Iškvėpimas Vairavimo išgėrus matavimas

(0 Atsiliepimai)
€7.91 €11.30

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l1026
Produkto informacija

Apibūdinkite:

1. 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės, didelis tikslumas, vairavimo be gėrimo, pažangus puslaidininkinis jutiklis, tikslus rodmuo per 5 sekundes, puikus apdirbimas, graži išvaizda.

2. Lengvai valdomas ir nešiojamas skaitmeninis alkoholio kvėpavimo testeris turi raktų pakabuką, kurį labai patogu nešiotis. Norėdami sutaupyti vietos, galite įsidėti ją į kišenę ar krepšį, kai vakarojate su draugais.

3. Dizainas: supaprastinta rankena, maitinama baterija, LED foninio apšvietimo skaitmeninis ekranas, pažangus didelio tikslumo jutiklis iš karto suteiks jums tiksliausią vertę ir yra su atsarginiu kandikliu, kurį galite naudoti jūs, jūsų šeima ar draugai.

4. Medžiaga: Šis vairavimo išgėrus testeris naudoja aukštos kokybės medžiagas ir yra patvarus. Rodykite naktį ir užtikrinkite profesionalų tikslumą saugiam vairavimui.Kai baigsite testą 5 sekundes, leiskite alkoholio testeriui automatiškai išsijungti, kad taupytumėte energiją.

5. Profesionalus kvėpavimo analizatorius yra labai paprasta naudoti. Vos vienu mygtuko paspaudimu kvėpavimo testeris gali lengvai įjungti prietaisą ir išbandyti jį per kelias sekundes.

Iškvepiamo oro matuoklis arba iškvepiamo oro matuoklis (iškvepiamo oro ir analizatoriaus / analizatoriaus derinys) yra prietaisas, naudojamas alkoholio kiekiui kraujyje (BAC) iš iškvepiamo oro mėginio įvertinti. Kvėpavimo analizatorius yra vienas iš labiausiai prieinamų kvėpavimo analizatorių. Jis gali būti naudojamas įvairiose aplinkose, įskaitant klinikinių bandymų programas ir asmeninį naudojimą. Jis naudoja pažangią puslaidininkinę alkoholio jutimo technologiją, kad greitai surinktų iškvepiamo oro mėginius ir pateiktų alkoholio kiekio kraujyje (BAC) įverčius.LCD grafinis ekranas parodys, koks esate girtas, ar jis pavojingas (daugiau kaip 0,05% bac), nesaugus (apie 0,02% bac) ar saugus (mažesnis nei 0,02% bac). "Įspėjimas" rodomas, kai rezultatas yra 0,02–0,05%, o "Pavojus" rodomas, kai rezultatas yra lygus arba didesnis nei 0,05%.

Specifikacijos:

Spalva: juoda/mėlyna

Kaip naudotis: Blow

Taikomi scenarijai: vairavimo išgėrus egzaminas

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 113x68x35mm / 4.4x2.7x1.4 colių

Svoris: apie 65g

Jutiklis: pažangus puslaidininkinio oksido alkoholio jutiklis

Diapazonas: 0.00-019% BAC (0.0-1.9g / l)

Darbo aplinka: temperatūra: nuo 5 iki 40 laipsnių

Tikslumas: -0.01 ~ + 0.02% BAC (esant 0.50% BAC)

Maitinimo šaltinis: 2x1.5V "AAA" šarminės baterijos

Atsakymo laikas:

Produkto specifikacija
  • Types of - Breathing alcohol detector
  • Origin - Mainland China
  • Voltage - 3v
  • size - 113*64*26mm
  • Model Number - Portable Blow alcohol tester
Atsiliepimų apie šį produktą