Kaina:€0

EMSzero nova 6500w profesionali kūno formavimo mašina 14Tes Hiemt Neo RF mašina 2024 EMS raumenų stimuliavimo mašina

(2 Atsiliepimai)
€2 040.38 €2 320.23

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l2723
Produkto informacija

1) Didelis intensyvumas

"TeslaSculpt" remiasi 14T didelio intensyvumo magnetine energija, kuri galėtų apimti didelius žmogaus kūno skeleto raumenis, o šis aukštas energijos lygis leidžia raumenims reaguoti giliai pertvarkant savo vidinę struktūrą.

2) Stipresnė stimuliacija

2 sluoksnių ritė generuoja d.eeper ir stipresnius didelio intensyvumo elektromagnetinius efektus. Raumuo susitraukia 20000 kartų su aukštu dažniu ir intensyvumu, kad treniruotų ir padidintų raumenų tankį ir apimtį

3) Skysto aušinimo technologija

"Tesla" skulptūra aprūpinta skysčiu aušinamais aplikatoriais, kurie leidžia ilgai operuotis be jokių perkaitimo problemų.

4) 4 rankenos darbas tuo pačiu metu

4 magnetinės stimuliacijos aplikatoriai, skirti gydyti visus jūsų rūpesčius savarankiškai arba vienu metu.

5) Didelis efektyvumas

TeslaSculpt leidžia atlikti 36 000 atsisėdimų per 30 minučių, kad tonizuotumėte, augintumėte raumenis ir tuo pačiu tirpintumėte riebalus. Pilvo raumenų mankštinimas, liemenės linijos formavimas / klubų raumenų mankštinimas, persikų klubų kūrimas / pilvo įstrižų raumenų mankštinimas ir undinės linijos formavimas.

Kas yra ems?

EMS įrenginys, sukurtas estetiniam tikslui, turintis 4(keturis) didesnio intensyvumo aplikatorius. Tai pažangiausia neinvazinio kūno kontūravimo technologija, nes ji ne tik sukuria riebalus, bet ir raumenis.

ems (didelio intensyvumo elektrinis ir magnetinis raumenų treniruoklis) yra medicinos technologija, naudojama estetinėje medicinoje. Jis naudoja fokusuotąelektro ir magnetinį lauką su saugiu intensyvumo lygiu. Elektrinis ir magnetinis laukas neinvaziškai praeina per kūną ir sąveikauja su motorneuronais, kurie vėliau sukelia supramaximinius raumenų susitraukimus.Neinvazinė medicinos technologija, naudojama raumenų stiprinimui ir perauklėjimui per magnetinio lauko sąveiką su paciento audiniu.dažnių diapazonas, neleidžiantis raumenims atsipalaiduoti tarp dviejų iš eilės atliekamų stimuliacijų. EMS aparatas yra ypač veiksmingas užsispyrusioms riebalų sankaupoms pilve ir sėdmenyse, kurios dažnai yra labiausiai varginančios sritys tiems, kurie siekia pagerinti savo kūno formas vien mankštindamiesi ir laikydamiesi dietos, EMS aparatas yra patrauklus gydymo būdas tiems, kurie yra greiti ir veiksmingi. Tyrimai rodo, kad EMS aparatas gali sumažinti riebalų kiekį 19%, o taip pat padidinti pilvo raumenų masę 16%.

Mielas drauge, labai ačiū, kad užsisakėte mūsų produktus. Mūsų numatytasis pristatymo būdas yra jūra arba geležinkelis. Toks gabenimas yra nuo durų iki durų ir nereikalauja muitinės deklaracijos. Laikotarpis yra 45–70 dienų.Taip pat galite pasirinkti greitąjį pristatymą. "Express" yra 15-30 dienų. Pasirinkę greitąjį pristatymą, turite sumokėti papildomus mokesčius, o greitasis pristatymas reikalauja, kad patys tvarkytumėte muitinės deklaracijos mokesčius ir muitinės formalumus. Žinoma, kai susiduriate su muitinės formalumais, mes padėsime jums atlikti muitinės formalumus ir pateiksime reikiamus dokumentus muitinės formalumams atlikti. Pastaba: mūsų paslauga neapima muitinės deklaracijos mokesčių ir muitinės formalumų atlikimo problemų, kylančių dėl greitosios logistikos, tvarkymo. Siuntimo proceso metu mes nepriimame jokios atmetimo ar ginčo formos. Jei po prekių gavimo turite klausimų, kuo greičiau susisiekite su pardavėju. Mes jums tarnausime iš visos širdies, tačiau nepriimsime ginčų, pateiktų nesąžiningai. Pateikę paraišką, pagal numatytuosius nustatymus automatiškai atsisakysime aptarnavimo po pardavimo.

Pastaba: mūsų paslauga neapima muitinės deklaravimo mokesčių ir muitinės formalumų atlikimo problemų, kylančių dėl greitosios logistikos, tvarkymo. Siuntimo proceso metu mes nepriimame jokios atmetimo ar ginčo formos. Jei po prekių gavimo turite klausimų, kuo greičiau susisiekite su pardavėju. Mes jums tarnausime iš visos širdies, tačiau nepriimsime ginčų, pateiktų nesąžiningai. Pateikę paraišką, pagal numatytuosius nustatymus automatiškai atsisakysime aptarnavimo po pardavimo.

Mielieji, dėl prekių specifikos. Mūsų produktai nepalaiko 14 dienų be priežasties grįžti. Jei jums reikia grąžinti, susisiekite su pardavėju, kad patvirtintumėte prekės vientisumą.

Produkto specifikacija
  • Cooling System - Efficient cooling system for prolonged comfort during use
  • Material -
  • Origin - Mainland China
  • Voltage - 110-240V, suitable for global use
  • Power - 6500W
  • Type of sports - Muscle Relexation
  • Frequency - 1-200Hz, adjustable
  • Operation Method - Handheld Type
  • Handpieces - 5 handpieces for multi-angle sculpting
  • Training Site - Waist, ARMS, Legs, Muscle Relex Apparatus, Waist & Abdomen Exercise, Hand, Hip
Atsiliepimų apie šį produktą
  • 2023-12-26
  • 5
Pirkėjas

EMSzero's service is beyond praise! Their shipping is super fast and they have overseas warehouses, which saves me a lot of customs duties. After receiving the machine, I found that the quality is super good, it is very easy to use, and the effect is great. The shopping experience is great! Will buy again if necessary in the future.

  • 2024-01-13
  • 5
Pirkėjas

The EMSZero body sculpting machine has excellent quality, easy to use, perfect for home use. The seller's service is warm and trustworthy.