Kaina:€0

Punch Dibbler įrankis Nerūdijančio plieno dibber sodo įrankis sodo lempučių sodintuvas rankinis skylių kasimo įrenginys sodininkystei, sodo skylė

(0 Atsiliepimai)
€13.32 €17.30

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l409643
Produkto informacija

Punch Dibbler įrankis Nerūdijančio plieno dibber sodo įrankių sodo lempučių sodintuvas rankinis skylių kasimo įrenginys sodininkystei, sodo skylė [greitas sėjimas] Mūsų sodo svogūnėlių sodintuvas leidžia sodinti lemputes greičiau ir lengviau, tiesiog įkiškite štampavimo įrankį į žemę, iškaskite dirvą ir greitai pasėkite sėklas ar lengvai persodinkite gėles, taupydami savo laiką. Dirvožemio išleidimo įrankis tinka bet kokio tipo dirvožemiui, jis idealiai tinka sodinukams sėti ir auginti.

[Greitas sėjimas] Mūsų sodo lempučių sodintuvas leidžia sodinti lemputes greičiau ir lengviau, tiesiog įkiškite štampavimo įrankį į žemę, iškaskite dirvą ir greitai pasėkite sėklas ar lengvai persodinkite gėles, taupydami savo laiką. Dirvožemio išleidimo įrankis tinka bet kokio tipo dirvožemiui, jis idealiai tinka sodinukams sėti ir auginti.

[Aukštos kokybės nerūdijantis plienas] Sėklų sėjamosios įrankis pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kurį nėra lengva rūdyti, deformuoti ar sulaužyti.Lempučių sėjamosios įrankis yra sklandžios išvaizdos ir patogus laikyti, taupant laiką ir pastangas. Skylių kasimo įrankių rinkinys puikiai tinka jūsų sėjai ir persodinimui.

[Platus taikymas] Sodo skylių perforavimo įrankis tinka sėkloms sėti, sodinti gėles, sodinukus ir lemputes lauko sode, taip pat tinka persodinti, kasti, pjauti, kasti, ravėti, atlaisvinti dirvą ir kt. Sodinimo dibber įrankis puikiai tinka kaip puiki dovana šeimai, draugams ir sodininkystės mėgėjams.

[Ką jūs gaunate] Jūs gausite sėklų sodinimo įrankį. Lemputės sodinimo įrankis puikiai tinka kasti skyles ir sodinti lemputes.

dydis: 215 x 25mm

Medžiaga: nerūdijantis plienas

spalva: Sidabras

Pakuote sudaro:

2 x Skylių perforatorius

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Produkto specifikacija
  • Origin - Mainland China
Atsiliepimų apie šį produktą