Kaina:€0

Gravitacijos vandens įleidimo anga užpildo indų liukas RV gėlo vandens užpildymo liuko įleidimo anga Daugkartinio naudojimo gravitacija Gėlo vandens užpildymo liuko įleidimo anga kemperiui

(0 Atsiliepimai)
€8.11 €11.59

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l100857
Produkto informacija

Šis priekabos vandens užpildymo liuko įleidimo anga yra būtinas kemperiams ir visureigiams.Dėl lengvo sukibimo dizaino galite be vargo užpildyti vandens talpyklas švariu vandeniu. Jis tinka daugumai priekabų ir užtikrina sandarų sandarumą, nereikalaujant pakartotinio gręžimo. Naudokite jį ilgą laiką ir mėgaukitės kelionėmis be rūpesčių.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Gravity Water Inlet Fill Dish Hatch

Medžiaga: ABS

Ilgis: apie 76,5 mm (3 coliai)

Pakuočių sąrašas:

1 * "Gravity Water" įleidimo angos užpildymo indų liukas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Naudokite paprastai: įdiekite savo RV vandens įleidimo angą per kelias minutes ir mėgaukitės be rūpesčių! Sukurtas taip, kad tiktų daugumai kemperių ir visureigių su 1/2 colio skersmens vidiniu srieginiu vamzdžiu, kurio gylis yra 1,77 colio, šis paprastas ir lengvai naudojamas įleidimo anga palengvina vandens prijungimą.

2. Įdiekite paprastai: naudodami lengvai suimdamą dizainą, galite lengvai įdiegti ir nuimti RV vandens įleidimo angą.Tiesiog nuimkite seną 1 ir užsukite naujus. Spiralinio vamzdžio konstrukcija daro montavimą patogesnį ir saugesnį.

3. Daugkartinio naudojimo medžiaga: Ši tvirta ir patikima RV vandens įleidimo angos konstrukcija su žalvariniu srieginiu vamzdžiu ir patvariu apvalkalu gali atlaikyti sudėtingas lauko oro sąlygas. Pagaminta taip, kad tarnautų ilgai, mėgaukitės daugkartinio naudojimo medžiaga ateinančiais metais.

4. Geras sandarinimo dizainas: Mūsų RV vandens įleidimo anga išlaiko puikias sandarinimo savybes be pakartotinio gręžimo dėl sandaraus sandarinimo funkcijos. Jame taip pat yra atbulinis vožtuvas, kuris efektyviai neleidžia vandeniui tekėti atgal, užtikrindamas netrukdomą ir nesandarų vandens tiekimą jūsų RV.

5. Su nerūdijančio plieno filtru: naudodami mūsų RV vandens įleidimo angą su įmontuotu nerūdijančio plieno filtru, užtikrinsite, kad visada turėsite prieigą prie švaraus ir saugaus vandens.Mūsų filtras yra patikimas, patvarus ir lengvai valomas, todėl jūsų vandens sistema yra apsaugota nuo nešvarumų ir šiukšlių, kad RV nuotykiai būtų be rūpesčių.

Produkto specifikacija
  • Material Type - ABS
  • Special Features - Reusable Material, With Stainless Steel Filter
  • Model Name - RV Water Inlet
  • Item Width - 7.5cm
  • Origin - Mainland China
  • Item Length - 7.6cm
  • Item Height - 7.5cm
  • Item Weight - 100g
Atsiliepimų apie šį produktą