Kaina:€0

Rv Virtuvės kriauklė Sulankstomas nerūdijantis plienas Patvarus atverčiamas vieno lizdo kvadratinis baseinas Baro kriauklės kelioninėms priekaboms Kemperio baras

(0 Atsiliepimai)
€126.94 €253.88

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l158730
Produkto informacija

Ženkleliai:

1. Vietos taupymas: išmanusis dizainas Mūsų RV kriauklės sulankstomas dangtis yra ne tik praktiškas, bet ir vizualiai stulbinantis. Jo išmanusis dizainas suteikia daugiau vietos prekystaliui, pagerina funkcionalumą ir leidžia jūsų nameliui atrodyti aukščiausios klasės. Išlaikykite savo aplinką tvarkingą ir stilingą naudodami šį vietą taupantį sprendimą.

2. Saugi medžiaga: Sukurta taip, kad tarnautų su puikiu 304 nerūdijančiu plienu ir grūdinto stiklo dangteliu, ši RV kriauklė nerūdys ir nepasens. Be vargo nuvalykite išsiliejimus ir dėmes drėgnu skudurėliu, išlaikydami aptakią išvaizdą daugelį metų. Mėgaukitės ramybe, kurią suteikia patvarus ir lengvai valomas patogumas jūsų RV virtuvėje.

3. Patobulintas sukimas: Mūsų RV kriauklė gali pasigirti lanksčiu dizainu su 360 laipsnių horizontaliu kriauklės ir maišytuvo pasukimu.Maišytuvas taip pat gali pasisukti 360 laipsnių kampu vertikaliai, suteikdamas didesnį universalumą ir manevringumą, kad galėtumėte patenkinti visus maisto gaminimo ir valymo poreikius.

4. Sąranka be rūpesčių: pasinerkite į įvairias lauko RV patirtis naudodami šią universalią RV kriauklę. Jį galite patogiai įdiegti virtuvėse, baruose, valtyse ir kt. Šiame pakete yra visa reikalinga techninė įranga ir instrukcijos, kad būtų lengva nustatyti, kas tinka daugumai namelių ant ratų, kemperių, vežimėlių ar priekabų.

5. Universalus ir patogus: Dėl universalaus šios rv kriauklės dizaino ją būtina turėti bet kokiems nuotykiams ar gyvenant mažose erdvėse. Puikiai tinka indų plovimui, dantų valymui ir rankų skalavimui. Tai apgalvota dovana šeimai, kolegoms, draugams, mėgstantiems stovyklauti, keliauti ar kompaktiškai gyventi.

Aprašymas:

Pagaminta iš 304 nerūdijančio plieno ir turinti patvarų grūdinto stiklo dangtelį, ši kriauklė yra aukščiausios klasės ir praktiška.Dėl 360 laipsnių besisukančio maišytuvo ir universalaus dizaino jis tinka virtuvėms, barams, valtims ir lauko RV naudojimui. Puiki dovana šeimai, kolegoms ir draugams, mėgstantiems gaminti maistą ir pramogauti.

Specifikacijos:

1. Projekto tipas: RV dengta kriauklė

2. Kriauklės medžiaga: 304 nerūdijantis plienas + grūdinto stiklo dangtelis

3. Storis: 1mm

4.Matmenys: ilgis 42.3cm / 16.7in, plotis 37.3 / 14.7in, aukštis 15cm / 5.9in.

5. Atidarymo dydis: 39 * 35 cm / 15.35 * 13.78 colių

6. Išvaizdos dydis: 41.5 * 36.5 * 15cm / 16.34 * 14.37 * 5.91 colių

7. Maišytuvo skylės skersmuo: 3.5cm / 1.38 colių

8. Svoris: 3100g

9. Savybės: sulankstomas, kompaktiškas ir lankstus, montavimo būdas: pusiau įdėtas

Pakuočių sąrašas:

RV kriauklė su dangčiu*1

Cisternų montavimo priedų komplektas*1

Nusausinimo priedai*1

Alkūnė*1

2M kanalizacijos vamzdis*1

Maišytuvas*1

Produkto specifikacija
  • Material Type - 304 stainless steel + tempered glass cover
  • Special Features - Foldable Stainless Steel Kitchen Sink
  • Model Name - RV covered sink
  • Item Width - 0.00inch
  • Origin - Mainland China
  • Item Length - 0.00inch
  • Item Height - 0.00inch
  • Item Weight - 4.3kg
Atsiliepimų apie šį produktą