Kaina:€0

Bt5.0 modulio imtuvas Pakeiskite automobilio adapterio AUX IN kabelį FOCUS

(0 Atsiliepimai)
€11.52 €23.05

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l192044
Produkto informacija

Funkcijos:

OOTDTY

Mėgaukitės belaide muzika automobilyje naudodami šį muzikos kabelį (1 rinkinys). Atnaujinkite į Bt5.0, kad ryšys būtų stabilus ir greitas. Įvairiems automobilių modeliams.

Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, šis kabelis užtikrina ilgaamžiškumą ir ilgalaikį veikimą. Dėl universalaus dizaino jis gali būti lengvai pasiekiamas jūsų automobilio radijo sistemai. Atsisveikinkite su netvarkingais laidais ir mėgaukitės sklandžiu muzikos srautu.

Skirta automobilių savininkams, norintiems pagerinti savo vairavimo patirtį. Nesvarbu, ar esate muzikos mylėtojas, ar tiesiog norite mėgautis skambinimu laisvų rankų įranga, šis laidas jums puikiai tiks. Likite ir pramogaukite kelyje.

Paverskite savo automobilį mobiliuoju pramogų centru naudodami šį laidą. Transliuokite mėgstamą muziką belaidžiu būdu iš telefono ar planšetinio kompiuterio, kad ilgi važiavimai būtų malonesni. Puikiai tinka kelionėms, kasdienėms kelionėms į darbą ir atgal.

Atnaujinkite savo automobilio sistemą be vargo naudodami šį muzikos kabelį.Mėgaukitės belaidžio ryšio patogumu ir garso kokybe. Kontroliuokite savo automobilio pramogas ir likite kelyje.

Specifikacijos:

Medžiaga: plastikas

Tipas: su mikrofonu / be mikrofono

Komplektą sudaro:

A paketas: 1 rinkinio kabelio rinkinys (su mikrofonu)

B paketas: 1 rinkinys Kabelio rinkinys (be mikrofono)

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Produkto specifikacija
  • Origin - Mainland China
Atsiliepimų apie šį produktą