Kaina:€0

Karvidės ventiliuojamos svorio kėlimo pirštinės Vyrai Moterys Sporto salės treniruotės Pirštinės fitnesui Sunkioji atletika Prisitraukimai Delnų apsaugos palaikymas

(0 Atsiliepimai)
€9.30 €18.62

Žymos: cowhide weight lifting gloves, cowhide gym workout gloves, gloves fitness, gym gloves men

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l19819
Produkto informacija

Funkcijos:

NEBEREIKIA NUOSPAUDŲ SUPLYŠUSIŲ RANKŲ - Patobulinta palmių kaubojaus medžiaga, visiškai apsauganti visą delną, kad rankos išliktų geros formos kėlimo pratimų metu. Apsaugo rankas nuo nuospaudų, plėšimų ir ašarų atliekant įprastas ar didelio intensyvumo treniruotes sporto salėje.

PATVARUMAS - Karvės odos delno dizainas kartu su papildomu sukibimo su lipnia medžiaga užtikrina ypač tvirtą sukibimą su strypu ir ilgaamžes kėlimo pirštines. Treniruočių rankenas gamina ir išbando profesionalūs keltuvai, kad jos tarnautų ir klestėtų per aukšto lygio štangos treniruotes, sunkų kėlimą, grupines kryžmines treniruotes ir daugelį kitų treniruočių rutinų. Naudokite bet kokioje mankštos aplinkoje, nesijaudindami, kad pirštinės suplyš.

ATVIRŲ RANKŲ DIZAINAS KOMFORTUI - Patirkite maksimalią oro ventiliaciją ir atsisveikinkite su slidžiomis prakaituotomis rankomis ir smirdančiomis, dvokiančiomis pirštinėmis.Prailginkite pirštinių tarnavimo laiką ir sumažinkite blogus kvapus nuo seno prakaito, kurį sukelia atviros rankų oro ventiliacijos dizainas.

YPAČ TVIRTAS SUKIBIMAS Bar - Akimirksniu pagerinkite sukibimą su specialiu griovelio delno sluoksniu ant pirštinių. Delno grioveliai sinchronizuojami su štangos raišteliu, kuris leidžia iš karto sugriežtinti rankeną, o tai galiausiai leidžia jums gauti tuos papildomus pakartojimus treniruočių metu.

Produkto specifikacijos:

Pavadinimas: Weightlifting Leather Gloves

Medžiaga: karvės oda/silikonas

Spalva: šviesiai ruda, tamsiai ruda

Dydis: S/M/L

Komplektą sudaro: 1 pora sunkiosios atletikos pirštinių

Produkto specifikacija
  • Brand Name - WHCMJP
  • Origin - Mainland China
  • Type - Weight Lifting Glove
Atsiliepimų apie šį produktą