Kaina:€0

Nešiojamas automobilio šildytuvas 12/24V 2 in 1 automobilio šildymo ir aušinimo ventiliatorius 180 laipsnių pasukamas automobilio šildytuvas automatinis priekinio stiklo atitirpinimo įrenginys Defogger

(0 Atsiliepimai)
€10.86 €16.72

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l301855
Produkto informacija

Ženkleliai:

1.【2-in-1 Dizainas】Nešiojamas automobilio atitirpinimo ir defog ventiliatorius gali būti naudojamas kaip šildytuvas arba aušintuvas. Jis greitai pašalina šerkšną ir rūką nuo transporto priemonės priekinių stiklų.

2.【Greitai šildomas】Automobilio atitirpinimo įrenginys turi galingą išvesties dizainą, užtikrinantį greitą kaitinimo ar aušinimo efektą. Nebereikia laukti šaltu oru, taupant laiką ir aliejų.

3.【Lengva naudoti】Tiesiog prijunkite nešiojamąjį automobilio šildytuvą prie 12 V automobilio laikiklio, kad jį įjungtumėte. Su karštu / šaltu jungikliu šildymui ar ventiliatoriui perjungti, su 180 laipsnių pasukamu laikikliu, kad būtų galima reguliuoti ir lengvai valdyti, kaip ir bet kurioje kitoje automobilio ventiliacijos angoje.

4.【Karščiui atsparus ABS】 Nešiojamas automobilio šildytuvas pagamintas iš karščiui atsparios ABS medžiagos, įmontuoto saugiklio, automatinės apsaugos nuo maitinimo ir anti-įtampos, saugesnis naudoti.

5.【Daugkartinis naudojimas】Šis automobilio atitirpinimo įrenginys yra automobilio apsaugos nuo rūko įtaisas, neskirtas šildyti visą transporto priemonę, leidžiantis mėgautis šiltu važiavimu šią šaltą žiemą.

Funkcijos:

1. 2 in 1 automobilio šildytuvas: Gali būti naudojamas kaip šildytuvas arba aušintuvas. Gali greitai pašalinti šalčius ir rūką ant transporto priemonių priekinio stiklo. Gali nukreipti šilumą į priekį, viršų ir visą aplinką, suteikdamas aiškų vaizdą, todėl važiuojant bus šilčiau ir saugiau. Vasarą laikykite jį vėsioje vietoje ir žiemą šiltą.

2. Galinga greito šildymo funkcija: Automobilio atitirpinimo įrenginys turi galingą išėjimo konstrukciją, užtikrinančią greitą šildymo ar aušinimo efektą. Nebelaukite šaltu oru, taupykite laiką ir aliejų. Tiesiog prijunkite automobilio cigarečių degiklio lizdą, o nešiojamasis automobilio šildytuvas gali greitai ir efektyviai atitirpinti arba atitirpinti langus.

3. Lengva įdiegti: tiesiog prijunkite jį prie automobilio 12V / 24V cigarečių degiklio lizdo, tada perjunkite į šildytuvą arba ventiliatorių (įsitikinkite, kad jūsų automobilyje yra 12 V / 24 V ugnies paleidimo prievadas), neslystantį automobilio šildytuvo pagrindą. 360° pasukamas ir kampas gali būti laisvai reguliuojamas, kad būtų užtikrintas subalansuotas šildymas ir didesnis patogumas. Įrengta dvipusė juosta, kad automobilio šildytuvo ventiliatorius būtų stabilus važiuojant.

4. Patvarus dizainas: Pagamintas iš karščiui atsparios ABS medžiagos. Įmontuotas saugiklis, automatinė apsauga nuo maitinimo šaltinio. Tinka automobiliams, kempingams, kelionėms ir žiemos šildymui. Norėdami sušildyti žiemą, galite saugiai ir patogiai pasiekti savo tikslą. E sentialinis aksesuaras automobiliams.

5. Plačiai naudojamas: 12V/120W atitirpinimo įrenginys, tinka automobiliams su 1 akumuliatoriumi, pavyzdžiui, lengviesiems automobiliams/visureigiams ir kt. 24V/200W atitirpinimo įrenginys tinka automobiliams su dviem akumuliatoriais, tokiais kaip dideli sunkvežimiai, sunkvežimiai ir kt., šildymas Prietaisas skirtas greitai išvalyti šaltį, rūką ir rūką ant automobilio, priekinio stiklo, šoninio lango ir galinio lango, užtikrinant aiškų važiavimo matymą, leidžia mėgautis šiltu vairavimu šią šaltą žiemą. Puiki dovana draugams. Šis automobilio atitirpinimo įrenginys yra automobilio apsaugos nuo rūko įtaisas ir nėra skirtas šildyti visą jūsų automobilį.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car Heater

Medžiaga: ABS

Pakuotė:Kraft kartono dėžutė

Spalva: juoda

Svoris: apie 320g

Dydis: apie 12 * 10 * 7,2 cm / 4,72 * 3,94 * 2,83 colio

Linijos ilgis: apie 110cm / 43.31in

Pakuotės dydis: apie 12.3 * 14 * 10cm / 4.84 * 5.51 * 3.94 colio

Taikomi modeliai:

12V/120W atitirpinimo įrenginys: tinka transporto priemonėms su 1 baterija, pavyzdžiui, lengviesiems automobiliams / visureigiams ir kt. 24V/200W atitirpinimo įrenginys: tinka transporto priemonėms su dviem baterijomis, pvz., dideliems sunkvežimiams, sunkvežimiams ir kt.,

2 negalima maišyti, prieš užsakydami patvirtinkite.

Pakuočių sąrašas:

1 * Automobilio atitirpintuvas

Produkto specifikacija
  • Item Height - 7.2cm
  • Item Width - 10cm
  • Item Type - Heating & Fans
  • Switch Type - Rotary Switch
  • Special Features - no
  • Item Weight - 300g
  • Item Diameter - 12cm
  • Origin - Mainland China
  • Material Type - ABS
  • Model Name - Electric Car Heater 12/24V
  • Voltage - 12V
  • Item Length - 12cm
  • power - 120W
  • External Testing Certification - ce
  • Power - 2000W
Atsiliepimų apie šį produktą