Kaina:€0

6 dalių įrankio diržas, lauko įrankių virvė, didelio aukščio kritimo prevencijos saugos virvė, ištraukiama elastinga įrankių virvė, juoda

(0 Atsiliepimai)
€23.68

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l326024
Produkto informacija

[Pirmiausia sauga] Daugiaaukštėse situacijose įsitikinkite, kad įrankiai ir įranga yra pririšti, neleidžia daiktams nukristi ir pagerina saugą darbo vietoje. Įrankių diržai yra skirti sumažinti rimtų sužalojimų riziką. Įsitikinkite, kad įrankiai nenukrenta, kai žmonės dirba aukštyje, įskaitant laipiojimą, stogo dangą, pastolius ir kt.

[DVIGUBOS SIŪLĖS VIENTISAS DIZAINAS] Su dvigubu blokavimo raštu kryželiu abiejuose įrankio saugos lyno galuose, kad būtų užtikrintas maksimalus darbuotojų ir praeivių saugumas. Kritimo sulaikymo lynas pagamintas iš gerai matomos ir patvarios nailono medžiagos su puikiu elastingu guminiu ir plieniniu metaliniu kabliu, kurį nėra lengva sulaužyti po ilgo naudojimo ir dažno naudojimo.

[BENDRAS DYDIS IR DIDELIS ELASTINGUMAS] Ištemptas ilgis: apie 39 colių iki 55 colių (100 cm - 140 cm), maksimali keliamoji galia: 15 svarų (6.8 kg).Turėdamas tik 25% elastingumą, bet patvaresnį nei 50% elastingumą, jis nepraranda lankstumo net ir po dažno naudojimo.

[PAPRASTA NAUDOTI] Tiesiog laikykite įrankių dirželį, pritvirtintą prie kūno viename gale, pvz., aplink juosmenį, riešą ar saugos diržą, o kitame gale pritvirtinkite įrankį. Tada galite visiškai sutelkti dėmesį į savo ranką ir tiesiog dirbti nesijaudindami dėl įrankių, o tai, žinoma, taip pat pagerina jūsų darbo efektyvumą.

[UNIVERSALUS] Įrankio diržas tinka įvairiems įrankiams ir naudojimo būdams, tokiems kaip medžioklė, žygiai pėsčiomis, stovyklavimas, važiavimas dviračiu, žvejyba ir darbas aukštyje ir kt. Juos galima lengvai prijungti prie plaktukų, atsuktuvų, matavimo įrankių, grąžtų, pjūklų, veržliarakčių, replių ar kitų mažų elektrinių ar rankinių įrankių, tinkančių įvairių dydžių ir tipų įrankiams.

Spalva: Juoda

Medžiaga: nailonas

Dydis: 110cm

Pakuote sudaro:

6 x Įrankio diržas

Tik aukščiau nurodytas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Produkto specifikacija
  • Origin - Mainland China
Atsiliepimų apie šį produktą