Kaina:€0

Kalėdinis ornamentas Akrilas Žalias bosas Žuvis Largemouth Flat 2D dekoras 9vnt Linksmas kalėdinis ornamentas ir galinio vaizdo veidrodžio pakabukas

(0 Atsiliepimai)
€5.27 €7.54

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l411083
Produkto informacija

Pridėkite linksmybių ir elegancijos bet kokiam renginiui, nuo Kalėdų ir Padėkos dienos iki gimtadienių ir namų ruošų. Parodykite juos be vargo ir sukurkite stebuklingą atmosferą.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Christmas Hang Ornament

Produkto dydis: (apytiksliai) 8cm / 3.15 colių

Medžiaga: akrilas

Pakuočių sąrašas:

9* Kalėdiniai kabantys papuošalai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Stilingos dekoracijos: Pasiruoškite apsvaiginti savo svečius mūsų kalėdiniais pakabos ornamentais. Šios gražios dekoracijos su lengvu ir lengvai pakabinamu dizainu suteiks jūsų namams elegancijos ir puikiai atitiks Kalėdų temą bei šventinę atmosferą. Komplekte yra virvelė, kad būtų galima lengvai rodyti.

2. Gerai pagaminti: mūsų kalėdiniai pakabinimo papuošalai yra pagaminti iš patvarios akrilo medžiagos, užtikrinant, kad jie tarnautų ilgus metus. Dėl sklandžios ir elegantiškos išvaizdos šie daugkartinio naudojimo papuošalai suteikia jūsų medžiui šventinio žavesio.

3.Tinkama dovana: Dėl įmantraus dizaino ir ryškių spalvų jis yra puiki dovana bet kokiai progai, pavyzdžiui, Kalėdoms, Padėkos dienai ar net gimtadieniams ir namų ruošoms. Parodykite savo meilę ir dėkingumą stilingai.

4.Universalūs tikslai: Padarykite savo atostogų dekoravimą įdomesnį ir universalesnį naudodami mūsų kalėdinį pakabos ornamentą. Naudokite jį kaip mielą raktų pakabuką arba pakabinkite ant medžio kaip šventinį pakabuką. Daugiafunkcinis naudojimas geriausiu atveju, pridedant džiaugsmo jūsų šventiniam dekorui.

5. Platus pritaikymas: Pagerinkite savo kalėdinę atmosferą naudodami šį išskirtinį pakabinimo ornamentą.Jis yra universalus bet kokiai aplinkai ir progai, nesvarbu, ar puošia jūsų medį, laiptus, židinį, stalviršį, automobilį ar prieškambarį. Puikiai tinka suteikti elegancijos jūsų šventiniam laikotarpiui.

Produkto specifikacija
  • Origin - Mainland China
  • Electronic - no
Atsiliepimų apie šį produktą