Kaina:€0

Moliūgų saulės kuolų žibintai Neperšlampami saulės moliūgų žibintai vedė Helovino sodo dekoravimą Helovino moliūgų žibintai Saulės

(0 Atsiliepimai)
€11.28 €22.56

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l413948
Produkto informacija

Ženkleliai:

1. Ekologiškas apšvietimas: Šie moliūgų saulės statymų žibintai yra maitinami saulės energija, o tai reiškia, kad jie automatiškai įsijungia sutemus ir išsijungia auštant, taupydami sąskaitas už elektrą ir saugodami aplinką.

2. Kapinių dekoravimas: švęskite Heloviną ir įamžinkite savo artimuosius šiais moliūgų saulės kuolų žibintais. Jie turi oranžinį "jack-o-lantern" dizainą, kuris šviečia tamsoje, sukurdamas baisią ir šventinę atmosferą.

3. Neperšlampamas dizainas: Šie moliūgų saulės statymų žibintai nebijo lietaus, nes jie turi IP65 vandeniui atsparią išvaizdą, apsaugančią juos nuo vandens pažeidimų. Galite mėgautis jų šiltu ir šventiniu švytėjimu visą naktį, net ir drėgnu oru.

4. Universalus dekoravimas: Šie moliūgų saulės kuolų žibintai gali suteikti šventinį prisilietimą prie jūsų kiemo, gėlyno, kelio, terasos, sodo, vejos, praėjimo ir kt.Juos lengva įdiegti ir valdyti, jie gali automatiškai įsijungti naktį ir išjungti auštant.

5. Lengva naudoti: tiesiog prijunkite prie žemės ir mėgaukitės šventine šių moliūgų saulės kuolų žibintų atmosfera. Kiekvienas antspaudas yra 35 cm aukščio ir lengvai nustatomas. Nereikia jokių laidų ar baterijų, tiesiog leiskite saulei atlikti darbą.

Aprašymas:

1. Pridėkite nuostabią atmosferą prie savo Helovino dekoro su mūsų saulės energija varomais moliūgų kuolais!

2. Šie 35 cm aukščio kelmai su gėlių vazonais yra atsparūs vandeniui IP65 ir turi saulės gatvių žibintus, kad jie spindėtų visą naktį.

3. Padovanokite artimiesiems dovaną prisiminti su šia kapinių dekoracija, pagerbiančia šventinę dvasią.

4. Produkto pavadinimas: Helovino saulės moliūgų žibintas

5. Saulės kolektorius: 3.7V / 130MA

6. Baterija: 3.7v / 500mah 14500 ličio baterija

7. Šviesos šaltinis: 5 šiltos baltos šviesos

Aprašymas:

1. Dydis: 11 * 35 cm / 4.3 * 13.7 colio

2. Švino viela: 2m / 0.78in

3. Tarpai: 0.5m / 0.19in

Sąrašas:

Saulės kolektorius*1

Moliūgų žibintas*5

Produkto specifikacija
  • Origin - Mainland China
  • Occasion - Eid al-Fitr
  • Model Number - Pumpkin Solar Stake Lights
  • Material - COTTON
  • Electronic - no
Atsiliepimų apie šį produktą