Kaina:€0

Laistymo virdulys 1000ML talpa Gėlių laistymo virdulys su rankena Lauko vidaus laistymo įrankiai sodo balkonui Lengva naudoti

(0 Atsiliepimai)
€12.42 €20.71

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l414593
Produkto informacija

Šis tvirtas sodo laistymo virdulys yra lengvai užpildomas ir sumažina baldų įbrėžimus. Be slydimo, jis puikiai tinka atšiaurioms lauko sąlygoms.

Patogus laikyti: Su rankenos dizainu šias lauko augalų laistymo skardines lengva laikyti ir manevruoti. Ergonomiška forma ir lygi išvaizda užtikrina malonų sukibimą, o snapelis suteikia švelnų ir tolygų vandens srautą.

"Open Top Design": Su atviru viršutiniu dizainu, šį vandens kibirą augalams lengva įpilti vandens ir išvengti išsiliejimo. Savo augalus galite laistyti greitai ir efektyviai, nešvaistydami brangių lašų.

Ilgas purkštukų dizainas: Naudodami šį vandens kibirą augalams, galite tiekti vandenį tiksliai ten, kur jį nukreipiate, neišsiliedami ir neperpildydami. Antgalis yra ilgas ir plonas, todėl lengva pasiekti augalų šaknis.

Platus pritaikymo spektras: Nesvarbu, ar norite laistyti augalus savo sode, užpildyti laistymo dėžę savo balkonui ar suteikti savo vaikams smagią vonią, ši sodo laistymo skardinė gali patenkinti jūsų poreikius.

Spalva: skaidri + skaidri žalia

Medžiaga: plastikas

Dydis: 11 x 14 x 24cm

Pakuote sudaro:

2 x sodo laistymo virdulys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Produkto specifikacija
  • Origin - Mainland China
Atsiliepimų apie šį produktą