Kaina:€0

2Pcs 2 In1 savaiminio laistymo puodai: Sėjamosios turi nuimamą laistymo tiektuvą. Galite laistyti iš apačios tiesiai arba laistyti f

(0 Atsiliepimai)
€3.55 €5.90

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l416192
Produkto informacija

Didelė talpa: 8 colių ypač didelis savaiminio laistymo vazonas su dideliu giliu rezervuaru leidžia lengvai eiti į pašaukimą, kad nereikia, kad kas nors ateitų per vandens augalus ir gėles. 2-3 savaites papildomas vanduo. Įmontuotas dėklas apsaugo denius, terasas ar vidaus paviršius. 2 1 savaiminio laistymo puoduose: Sodintuvai turi nuimamą laistymo tiektuvą. Jūs galite vandenį iš apačios tiesiogiai arba laistyti iš viršaus, perteklinis vanduo lašės į apatinį rezervuarą. Tai apsaugo nuo šaknų puvinio, užtikrindama, kad jūsų augalai nesėdėtų vandenyje ir turėtų pakankamai oro, kad cirkuliuotų dirvožemyje. Be to, 60oz didelio rezervuaro dugnas užtikrina optimalią drėgmę jūsų augalams. Drenažo angų dizainas: Tinklinės drenažo angos ir gili sodinimo erdvė skatina šaknų augimą, kad augalai būtų sveiki. Jis palaiko dirvožemio nusausinimą ir vėdinimą, kad būtų išvengta dirvožemio praradimo, ir padeda apsaugoti nuo perpildymo.Naudoti vazoną su nuimama lėkštute, kurią galima lengvai ištuštinti, vandens perteklių ir dirvožemį šiek tiek išlaikyti sausą. Medžiaga: Puodai pagaminti iš aukštos kokybės plastikinės medžiagos. Tai lengvas, patvarus ir tvirtas plastikas su matine išorine apdaila, užtikrinančia švarią modernią išvaizdą. Tvirti ir stori vazonai yra atsparūs dūžiams, todėl lengviau apsaugoti augalus ir dirvą nei kiti vazonai. Progos: Šiuolaikinė sodinamoji sodininkystė leidžia auginti gražius augalus patalpose. Jis gali papuošti jūsų palangę, darbalaukį, svetainę, virtuvę, miegamąjį, knygų lentyną, sodą, biurą ir kt.

Aprašymas: Pristatome mūsų didelės talpos gėlių vazoną, puikų sprendimą augalų mylėtojams, norintiems užtikrinti, kad jų augalai išliktų hidratuoti net būdami toli.Turėdamas gilų rezervuarą, šis 8 colių savaiminio laistymo vazonas gali talpinti pakankamai vandens, kad jūsų augalai būtų maitinami iki 2–3 savaičių, todėl idealiai tinka atostogoms ar įtemptam grafikui. Įmontuotas dėklas apsaugo jūsų paviršius nuo bet kokio vandens išsiliejimo, nesvarbu, ar dedate jį ant denio, terasos ar patalpoje. "2-in-1" savaiminio laistymo puodai suteikia lankstumo laistymo metodams. Galite pasirinkti vandenį iš apačios tiesiai arba iš viršaus, o bet koks vandens perteklius lašės į apatinį rezervuarą. Tai apsaugo nuo šaknų puvinio ir užtikrina, kad jūsų augalai turėtų pakankamai oro cirkuliacijos dirvožemyje. Didelis 60oz rezervuaras apačioje užtikrina optimalią drėgmę jūsų augalų augimui. Mes suprojektavome savo vazonus su puikiomis drenažo angomis ir gilia sodinimo erdve, kad paskatintume sveiką šaknų augimą. Tai padeda išvengti dirvožemio praradimo ir apsaugo nuo perpildymo.Nuimama lėkštė leidžia lengvai ištuštinti vandens perteklių ir išlaikyti dirvą šiek tiek sausą. Nepralaidus lėkštelių dizainas dar labiau padidina augalų augimą. Pagaminti iš aukštos kokybės plastikinės medžiagos, mūsų puodai yra lengvi, tačiau patvarūs.

Prekės pavadinimas: Gėlių vazonas Medžiaga: Plastikas Naudojimo forma: Kombinuotas tipas, Darbalaukio tipas, Grindų tipas Savybės: savaiminis laistymas, nuimamas gilus rezervuaras, tinklinės drenažo angos Išsami informacija apie dydį: L: 20.3cm / 7.99", W: 20.3cm / 7.99", H: 20cm / 7.87 " (apytiksliai)

pastabos: Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių. Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Komplektą sudaro: 2 x gėlių vazonai

Produkto specifikacija
  • Set Type - YES
  • Is Smart Device - no
  • Usage Condition - Floor
  • Style - Modern Style
  • Origin - Mainland China
  • Material - Plastic
  • Type - Planter
  • Used With - Flower/Green Plant
Atsiliepimų apie šį produktą