Kaina:€0

4X O2 deguonies jutiklio ribotuvas su reguliuojamais dujų srauto įdėklais Cel Fix Bung M18 X 1.5 Deguonies jutiklio įrankis Bung

(0 Atsiliepimai)
€15.01

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l446356
Produkto informacija

Vyriški galiniai sriegiai į esamus M18 x 1,5 O2 kamščius, "Bolt-On", jokių atsarginių laidų pjovimo ar modifikavimo, pavyzdžiui, elektroninio CEL FIX / MIL šalinimo.

Montavimas: Šis deguonies jutiklio ribotuvas NEGALI būti montuojamas su pirminiu deguonies jutikliu (jutiklis prieš katalizatorių), greitas ir lengvas montavimas be jokių pakeitimų.

Naudojimas: Šis deguonies jutiklio ribotuvas CEL Fix / Fouler su reguliuojamais dujų srauto įdėklais. (Patikrinkite variklio lemputę), tik bekelės lenktynėms / trasai neleiskite įsižiebti CEL (CHECK ENGINE LIGHT) / MIL (GEDIMO INDIKATORIAUS LEMPUTĖ), kai išimsite atsarginį katalizinį konverterį.

Montuojant didelio srauto katalizatorių savo automobilyje ar sunkvežimyje, kontrolinė variklio lemputė (CEL) gali užsidegti dėl padidėjusio oro srauto. Deguonies jutiklio tarpiklis išstumia galinį deguonies jutiklį iš išmetamųjų dujų kelio.ABIGAIL prailginimo tarpiklis tik sumažina CEL tikimybę. Kai kurioms transporto priemonėms reikės iš naujo nustatyti ECU, jei CEL bus suaktyvintas prieš ranką.

Šis produktas veiks su jūsų konkrečia programa. Šis rinkinys leidžia tinkamai ir pritaikomai montavimo padėčiai. Mūsų deguonies jutiklio ilgintuvo rinkinys yra suvirintas mašina TIG, kad būtų galima tiksliai pritvirtinti. Sriegiai buvo tiksliai supjaustyti, kad būtų tinkamai užsandarinti, kad būtų išvengta išmetamųjų dujų nuotėkio ir išlaikyti tinkami jutiklių rodmenys.

Visiškai nauja būklė.

Tinka visiems M18x1.5 srieginiams deguonies jutikliams.

Patvarus korozijai atsparus dengimas,

Tinka visoms transporto priemonėms ir išmetimo sistemoms su M18 x 1.5 deguonies jutiklio angomis.

Skirta naudoti transporto priemonės uždegimo žvakių tarpiklį, kad būtų pašalinta variklio lemputė.

Lengvas montavimas: Tiesus varžtas, nereikia modifikuoti. Labai lengva įdiegti.

spalva: sidabras

Medžiaga: geležis

dydis: 22 * 32mm

Pakuote sudaro:

4 * deguonies jutiklio kamštis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Produkto specifikacija
  • Origin - Mainland China
  • Sensor Type - Piezoelectric
Atsiliepimų apie šį produktą