Kaina:€0

Elastinė terapija Kneecap Patella Knee Pads Unisex Sports Kneepad Sportinė apranga Bėgimo kojinės Megztos rankovės Neslidus tvarstis

(0 Atsiliepimai)
€7.71 €15.43

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l7979
Produkto informacija

Funkcijos:

OOTDTY

Kelio petnešos: tinka bėgimui, važiavimui dviračiu, krepšiniui, futbolui, futbolui, golfui, dviračių sportui, tenisui, žygiams pėsčiomis, tinkliniui, kūno rengybai patalpose, sportiniam bėgimui, sąnariui Suteikia intymią ir individualią apsaugą.

Poliesterio medžiaga, lengva ir kvėpuojanti, gali būti valoma rankomis ar mašina ir džiovinama ore. Pritvirtinkite norimą padėtį taip, kad judant ir naudojant ji lengvai nenukristų.

Mūsų kelio pagalvėlės suteikia 360 laipsnių atramą ir apsaugą, kuri gali veiksmingai palengvinti Kai mankštinatės, atsikėlę nebejausite kelio ir galėsite sulenkti kelius, nepaveikdami kraujotakos.

Jie puikiai tinka ilgalaikiam naudojimui be slydimo ar valcavimo, o tai padeda geriau pritvirtinti. Puikiai jungiasi prie kelių, kad geriausiai apsaugotų ir palaikytų.

Kai sportuojate, jis gali sugerti prakaitą ir sumažinti nuovargį treniruočių metu.Po intensyvių treniruočių nesijausite labai įtaigiai. Tai taip pat užtikrina padidėjusį kraujo transportavimą į raumenis per visą ilgį ir palaiko kojas šiltas.

Specifikacijos:

Medžiaga: poliesteris

Spalva

Galimos 5 spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje.

Pakuotės svoris: apie 150.00g

Dydis: apie 26x10cm / 10.23x3.93in

(Daugiau informacijos apie dydį, žr. nuotrauką.)

Komplektą sudaro:

1 Poros kojų rankovės

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm paklaidą dėl rankinio matavimo. Prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

Produkto specifikacija
  • Origin - Mainland China
  • Age - Above 13, Adult
Atsiliepimų apie šį produktą