Kaina:€0

OEM perdirbta pritaikyta kreidos dėžutė kartoninė popieriaus dėžutė mokyklos kreidos dėžutė

(0 Atsiliepimai)
€2.37

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l404644
Produkto informacija

Dėžutė

"TodayPrintPro" suprantame, kad pakuotė yra esminė bet kokio verslo dalis. Štai kodėl mes siūlome platų pagal užsakymą atspausdintų dėžių ir dėžučių asortimentą, kuris gali padėti jūsų prekės ženklui išsiskirti iš konkurentų.

Mūsų pakavimo sprendimai yra sukurti taip, kad atlaikytų bet kokius siuntimo iššūkius ir galėtų talpinti bet kokio dydžio ar formos produktus. Nesvarbu, ar jums reikia gofruoto kartono dėžių sunkiasvorėms prekėms, ar sulankstomų dėžių mažesniems gaminiams, mes turime patirties ir išteklių, kad patenkintume jūsų poreikius.

Tačiau tai susiję ne tik su funkcionalumu – manome, kad pakuotė taip pat turėtų būti stilinga ir pritaikoma. Štai kodėl mes siūlome daugybę spausdinimo galimybių, kad galėtumėte pridėti kūrybiškumo purslų į savo pakuotę ir priversti savo produktus pasirodyti lentynose. Leiskite savo prekės ženklui kalbėti už save ir padaryti pareiškimą rinkoje su mūsų unikaliais pakuočių dizainais.

Štai atidžiau pažvelkite į kai kurias mūsų siūlomas dėžutes ir dėžutes:

Medžiagos tipas

Medžiagos storis

Apgyvendinimo įstaigos

Gofruotos dėžės

Viena siena: 3/16", Dviguba siena: 5/16"

Tvirtas ir patvarus, idealiai tinka gabenimui ir sandėliavimui

Sulankstomos dėžutės

12pt-24pt

Lengvas ir universalus, puikiai tinka mažmeninei prekybai skirtoms pakuotėms ir eksponavimui

Standžios dėžės

0.5mm-2mm

Tvirtas ir aukšto lygio, puikiai tinkantis aukščiausios klasės gaminiams ir dovanoms

Kartoninės dėžės

14pt-24pt

Ekonomiškas ir ekologiškas, idealiai tinka maisto pakuotėms ir mažmeninės prekybos eksponavimui

Kartoninės dėžės

14pt-24pt

Standus ir lengvas, tinka mažiems daiktams ir maisto pakuotėms

Pjaustytos dėžutės

12pt-24pt

Pritaikomas ir unikalus, puikiai tinka produktų pakavimui ir prekės ženklo kūrimui

Šešiakampės dėžutės

12pt-24pt

Unikalus ir akį traukiantis, puikiai tinkantis dovanų pakavimui ir rinkodaros kampanijoms

Kiekviena iš šių medžiagų turi savo unikalias savybes ir tinka skirtingoms reikmėms. Pavyzdžiui, gofruotos dėžės yra tvirtos ir patvarios ir dažnai naudojamos gabenimui ir sandėliavimui. Kita vertus, sulankstomos dėžutės yra lengvos ir universalios bei puikiai tinka mažmeninei prekybai pakuoti ir eksponuoti.

Standžios dėžutės yra populiarus pasirinkimas aukščiausios klasės gaminiams ir dovanoms, o kartoninės dėžės yra ekonomiškos ir ekologiškos bei idealiai tinka maisto pakuotėms ir mažmeninei prekybai. Kartoninės dėžės yra standžios ir lengvos, todėl tinka mažiems daiktams ir maisto pakuotėms.

Pjaustytos dėžutės yra visiškai pritaikomos ir gali būti pritaikytos jūsų konkretiems poreikiams, todėl jos puikiai tinka produktų pakavimui ir prekės ženklo kūrimui. Galiausiai, šešiakampės dėžutės yra unikalios ir traukiančios akį bei puikiai tinka dovanų pakavimui ir rinkodaros kampanijoms.

Nesvarbu, kokią medžiagą pasirinksite, mes naudojame pažangiausią spausdinimo technologiją, kad jūsų pakuotė atrodytų gyvybinga ir profesionali. Susisiekite su mumis šiandien, kad sužinotumėte daugiau apie mūsų pasirinktinius spausdinimo sprendimus ir pradėtumėte savo pakavimo projektą.

Produkto specifikacija
  • Email - [email protected]
  • Origin - Mainland China
  • Model Number - BOX
  • Material - Plastic
  • Website - https
  • CN - Guangdong
  • Occasion - Wedding & Engagement, Christening & Baptism, St Patrick's Day, Grand Event, Retirement, Birthday Party, Children's Day, April Fool's Day, back to school, Chinese New Year, Earth Day, Father's Day, Thanksgiving, Party, Christmas, Valentine's Day, Wedding, Halloween, Easter, New Year, Graduation, Anniversary
Atsiliepimų apie šį produktą