Kaina:€0

Durų varpelio skambėjimo mygtukas Skaidrus apsauginis dangtelis namų durų skambučiui Vandeniui atsparus dangtelis belaidžiam durų skambučiui

(0 Atsiliepimai)
€1.78 €2.97

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l13757
Produkto informacija

Durų varpelio skambėjimo mygtukas Skaidrus apsauginis dangtelis namų durų skambučiui Vandeniui atsparus dangtelis belaidžiam durų skambučiui

Specifikacijos:

Medžiaga: PC

Pakuotė: 1PC

Dydis: kaip paveikslėlis

Spalva: skaidri

Naudojimo sritis: Tinka praėjimo kontrolės mašinai, lankomumo mašinai, skaitymo mašinai, kurios ilgis neviršija 17 cm

Kaip įdiegti mygtukus:

1. Pirmiausia

ant mygtuko uždėkite dvipusę lipnią juostą 2. Pritvirtinkite mygtuką vandeniui atspariame dangtelyje dvipuse lipnia juosta.

3. Naudokite dvipusę lipnią juostą arba varžtus, kad pritvirtintumėte vandeniui atsparų dangtelį ant sienos.

Dizainas yra išradingas ir suderinamas su daugybe skirtingų tipų ir markių praėjimo kontrolės mašinų ir durų skambučių jungiklių, todėl vartotojams yra labai patogu.

Paprastas ir lengvai suprantamas diegimo procesas, nereikia sudėtingų įrankių, tik keli paprasti žingsniai, kiekvienas gali greitai įdiegti.

Lietaus danga gali žymiai pailginti įrangos tarnavimo laiką, tuo pačiu apsaugodama ją nuo lietaus ir blogo oro, taip padėdama vartotojams sutaupyti įrangos pakeitimo išlaidų.

Dėl paprasto ir dosnaus dizaino jis gali būti integruotas į bet kurią šeimos ar biuro aplinką. Tai ne tik praktiškas praėjimo kontrolės apsaugos produktas, bet ir padidina vizualinį estetinį pojūtį.

Nata:

Dėl rankinio matavimo prašome leisti 1-3 mm paklaidą. Prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumų vaizdai gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Peržiūrėkite faktinį gautą vaizdą. Labai ačiū.

Produkto specifikacija
  • Origin - Mainland China
  • Brand Name - HUXUAN
Atsiliepimų apie šį produktą