Kaina:€0

6 gabalas Helovino šiurpus audinys, kaip parodyta 30X72inch Helovinas Juodas baisus baisus šiurpus marlės audinys Dekoras Creepy audinys Helovinas

(0 Atsiliepimai)
€11.28 €18.50

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l86952
Produkto informacija

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų produktai turi prieinamas kainas ir gerą kokybę. Mes palaikome dropshippingą ir didmeninę prekybą. Jei norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankią kainą. Geriausi linkėjimai!

Pakankami kiekiai: Pakuotėje yra 6 vienetai itin didelio dydžio šiurpus audinys su 3 spalvomis, juoda, balta ir kraujo tašku; Dydis yra 30 x 72 colių, kraujo raudonumo matas yra apie 30 x 72 colių.jūs taip pat galite pakabinti lengvo svorio vorą ar kitas dekoracijas ant tinklo, o pakankamas kiekis ir daugiaspalvis gali sukurti savo siaubo sceną su šia baisia šiurpia marle.

Minkštų audinių medžiaga: Creepy audiniai, pagaminti iš poliesterio-medvilnės, lengvai laikomi, galite juos naudoti kelis kartus. Puikiai tinka išgąsdinti savo vaiduoklių namus ar vakarėlį.

Lengva naudoti: Šie šiurpūs audiniai yra lankstūs, lengvai suplėšomi, supjaustyti ir aptraukti, todėl galite sukurti Helovino baisias marlės formas ir pakabinimo pozicijas pagal savo interesus ir idėjas.

Platus pritaikymas: Galite naudoti šiurpią marlę, kad papuoštumėte duris, sales, vonios kambarius, verandas ir denius, kai rengiate Helovino vakarėlius, vidurnakčio trilerių iššūkio užsiėmimus ir kt. Tai suteikia geresnę atmosferą baisių scenų atmosferai.

Pastaba:Kraujo taško stiliaus spalvos yra atsitiktinai paskirstytos ir negali būti nurodytos.

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: marlė

Dydis: Apie 76cm x 183cm

Pakuote sudaro:

6 * itin didelio dydžio šiurpus audinys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto.Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Produkto specifikacija
  • Origin - Mainland China
Atsiliepimų apie šį produktą