Kaina:€0

WiFi kamera 2K, patalpų namų apsaugos kameros kūdikiui / vyresniam / šuniui / augintiniui fotoaparatas su telefono programa

(0 Atsiliepimai)
€13.54 €17.36

Pridėti į krepšelį
  • Prieinamumas Sandėlyje
  • Prekės kodas l202345
Produkto informacija

[Ultra 2K Resolution & Advanced Night Vision] wifi kamera su 2K HD raiška suteikia aiškią ir ryškią vaizdo kokybę ir užfiksuoja daugiau informacijos jūsų namuose bet kur dieną ir naktį, naudojant 6X skaitmeninį priartinimą.Ši patalpų apsaugos kamera turi patobulintą naktinį matymą su efektyviu atstumu iki 33 pėdų. Ši namų saugumui skirta vidaus kamera palaiko tik 2.4 GHz WiFi. ( 5 GHz nepalaikomas )

[24/7 įspėjimas apie judėjimą realiuoju laiku ir išmanioji sirena] Kūdikio kamera palaiko judesio aptikimą ir tiesioginį įspėjimą, kad būtų galima stebėti jūsų kūdikį / augintinį / vyresnįjį. Kai jūsų kūdikis lipa iš lovelių arba jūsų augintinis braižo sofą, kūdikio fotoaparato monitorius į jūsų telefoną išsiųs įspėjamąjį pranešimą, kad jums apie tai praneštų.

[Nuotolinis stebėjimas ir dvipusis garsas] Integruotas mikrofonas ir garsiakalbis leidžia palaikyti ryšį su kūdikiu, augintiniu, šeima, nuotoliniu būdu valdant "Wansview Cloud APP", kai esate išvykę ar užsiėmę.Ši "WiFi" kamera, skirta namų stebėjimui, taip pat gali atbaidyti netikėtą įsibrovėlį, kad jūsų turtas būtų saugus naudojant garso funkciją.

[Saugi vietinė saugykla ir saugykla debesyje] 24/7 nuolatinio įrašymo funkcija yra atvira visiems klientams be papildomų mokesčių.patalpų kamera palaiko iki 128 GB mciro SD kortelę, kad vidoe klipai būtų saugomi vietinėje saugykloje. "Cloud" saugykla taip pat yra geras pasirinkimas vartotojui, kuris nenori rizikuoti prarasti kortelę ir sugadintą kortelę. Visi įrašyti vaizdo įrašai bus visiškai apsaugoti ir užšifruoti naudojant "AWS Cloud".

[Veikia su "Alexa" ir "Google Home"] Apsaugos kamera suderinama su "Alexa" ir "Google Home". Tiesiog naudokite balso komandą, kad valdytumėte šiuos įrenginius, kad parodytumėte tiesioginį fotoaparato tiekimą. Išmani fotoaparato ir įrenginio integracija daro jūsų namų sistemą išmanesnę ir patikimesnę.

spalva: Balta

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

1 x Kameros stebėjimas

1 x laikiklis

1 x USB kabelis

1 x Anglų kalbos naudojimo instrukcija

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Produkto specifikacija
  • Supported Operating Systems - No
  • Color - White
  • Brand Name - JAKCOM
  • High Definition - 480P(SD)
  • Origin - Mainland China
  • Style - Mini Camera
  • Connectivity - BLUETOOH
  • Lens (mm) - 2MM
Atsiliepimų apie šį produktą